اقدامات دولت برای مقابله با بیماری کرونا و حمایت از مشاغل
کد خبر: 3884431
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۲
شریعتمداری تشریح کرد:

 اقدامات دولت برای مقابله با بیماری کرونا و حمایت از مشاغل

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تشریح اقدامات دولت برای مقابله با بیماری کرونا و حمایت از مشاغل آسیب‌دیده پرداخت.

به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محمد شریعتمداری، به ارائه توضیحاتی درباره اقدامات و تمهیدات در قبال آسیب دیدگان ویروس کرونا پرداخت و با بیان اینکه دامنه فعالیت‌های دولت در این باره بسیار وسیع است گفت: تشکیل ستاد مقابله با بحران کرونا از مهم ترین اقدامات دولت در این باره بوده است که تقریبا هر روز معاونین و وزرای مربوط تشکیل جلسه می‌دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر اینکه نهادسازی های لازم برای تحقق هدف مبارزه با کرونا انجام شده است گفت: در همه جلسات رسمی هیئت وزیران، مقدمه‌ای با محوریت این موضوع مطرح می‌شود و شاهد هماهنگی وزرا و طرح همه مسائل و بیان گزارش فعالیت دستگاه‌های اجرایی گوناگون درباره کرونا هستیم.

وی خاطر نشان کرد: این اطمینان را به مردم می‌دهیم که دولت پای کار است و ما و تمام وزارتخانه‌ها، صدا و سیما، مجلس شورای اسلامی و ... در این در کنار وزارت بهداشت که پیشانی این کار است، تلاش می‌کنیم.

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت‌های درمانی تامین اجتماعی گفت: ما در 330 مرکز درمانی که شامل 80 بیمارستان و مراکز درمانی دیگر است برای امدادرسانی به مخاطبان خاص که بیمه شدگان تامین اجتماعی هستند و هم مخاطبان عام که سایر مردم هستند آماده خدمت هستیم و همه فعالیت های ما در قالب ستاد مقابله با کرونا است.

وی به موضوع سرنوشت کارگران اشاره کرد و گفت: براساس نص صریح قانون کارگرانی که مخالف میل و اراده خود بیکار شده، همه کسانی که براثر بیماری کرونا از کار بیکار شوند با تشخیص سازمان‌های مربوطه شان ظرفیت استفاده از قانون بیمه بیکاری را دارند و مشمول بهره مندی از ظرفیت‌های حمایتی سازمان و وزارتخانه مربوطه هستند.

شریعتمداری درباره افرادی که دارای قرارداد رسمی کار نیستند مثل دستفروشان گفت: ما برای این موضوع جلسات متعددی را با مسئولین امر و پژوهشگران داشتیم و در نهایت مقرر شد دولت حدود ۳ هزار میلیارد تومان منابع به منظور پرداخت بیمه‌های بیکاری و ارائه تسهیلات به این افراد تخصیص یابد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه این منابع هم برای کسانی است که شغل رسمی خود را از دست داده اندو هم کسانی که قرار داد رسمی کار ندارند اظهار داشت: ما در این راستا 940 بنگاه در رسته‌های گوناگون؛ آموزشگاه های فنی و حرفه‌ای، علمی، آزاد، آموزشگاه‌های هنری-سینمایی، سالن های برگزاری همایش‌ها، آرایشگاه‌ها، مکان ورزشی، آژانس‌های مسافرتی، مهد کودک‌ها، هتل‌ها، مراکز پذیرایی اقامتی و... تمامی آنها را به تفکیک با تعداد واحد‌های زیربط آنها، با همکاری سازمان های مربوطه شناسایی کردیم.

انتهای پیام
captcha